Въпреки че Пето авеню в Мидтаун царува като най-скъпия за наемане

...
Въпреки че Пето авеню в Мидтаун царува като най-скъпия за наемане
Коментари Харесай

Шумът на Prada намалява възможностите за купувачите по най-скъпия търговски коридор в света за отдаване под наем

Въпреки че Пето авеню в Мидтаун цари като най-скъпия за наемане търговски кулоар в света с магазини на равнището на тротоара, които таксуват $2000 на квадратен фут, съгласно Cushman & Wakefield, скоро може да няма място за наемане.

Това е по този начин, тъй като търговците на дребно бързо купуват постройките, в които се намират техните блестящи магазини. Това се случи още веднъж тази седмица с новината, че Prada сграбчва втора постройка на „ най-голямата комерсиална улица в света “ — 720 Fifth Ave. на East 56th Street, в съседство с 724 Fifth, която предходната седмица разгласи, че купува за 425 милиона $.

Последната покупка на италианската фешън къща, за която първо заяви Bloomberg, е за 410 милиона $. Транзакциите наподобява съставляват най-големите комбинирани покупки за инвестиция и продажба в града тази година. Eastdil Secured посредничи и при двете покупко-продажби.

Продавачът във всеки случай беше милиардерът, бизнесмен на дребно и хазяин Джеф Сътън, който е под финансов напън в ня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР